Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Söder på Östgötaleden Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Söder på Östgötaleden

För lite drygt en vecka sedan kom jag tillbaka från en liten tur mot nordväst på Östgötaleden. I eftermiddag är det dags igen, fast den här gången bär det av åt söder och jag går ensam. Jag gör det dels därför att de flesta andra har mycket att göra och dels för att det på ett sätt ska bli skönt att det är jag själv som bestämmer dagordningen.

Planen är att vara borta ungefär tre dagar och ta mig söderut mot Kisatrakten. Nu tror jag inte att jag kommer att ta mig så långt, eftersom det är nästan 100 kilometer dit, men jag har flera stopp på vägen som har bussförbindelser hemåt (Brokind och Rimforsa ligger ungefär 50 kilometer bort på leden och det bör jag klara utan problem).

Jag beger mig iväg så snart jag fixat klart en del saker här hemma. Packa gjorde jag igår, men jag har fortfarande en del skrivande kvar. Jag har inte berättat det tidigare, men planen är att jag ska slänga iväg ett utkast på den modul jag håller på att skriva till Skymningshem: Andra imperiet. Det vill jag ha iväg innan jag sticker, för på så sätt får jag dessutom en välbehövlig och motiverad paus från skrivandet i väntan på att jag får in lite feedback.

Sidan kommer dock att fortsätta uppdateras under tiden jag är borta. Jag hade en del att skriva om och det ligger just nu fyra artiklar i kö på att publiceras under de kommande dagarna. Utöver dessa har jag dessutom två filmrecensioner att skriva: Gattaca och första Harry Potter. Men det får bli nästa vecka. Hej på er så länge!

Tags: ,