Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Hemma igen Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Hemma igen

Nu är jag tillbaka igen. För att vara lite mer exakt kom jag tillbaka igår kväll, men jag orkade inte skriva något om det då. Jag har alltså varit ute på Östgötaleden igen, den här gången söderut mot Kisa. Till Kisa är det dock 97 kilometer och det hade jag inte riktigt lust med. Jag har fortfarande inte så bra koll på mina begränsningar, så jag tyckte att Rimforsa var ett lagom mål, 51,3 kilometer.

Nu är dock det inräknat att man går rätt hela tiden och inte gör några avstickare. Jag gick fel en del och gjorde en del avstickare och jag gissar på att det blev cirka 58 kilometer totalt. Jag gick sträckan på två dygn, fördelat på 16 timmar inklusive pauser. Bättre strumpor gjorde att det gick förhållandevis bra och jag har idag inte ont någonstans och inte heller träningsverk.

Det mest spännande som hände var att en älg lufsade förbi tältet mitt i natten. Jag tror i alla fall att det var en älg, för det är inte så många djur som går rakt fram, låter hur mycket som helst och frustar högt. Jag blev jävligt rädd i alla fall, för det är inte helt roligt att vakna av på någon meters håll ensam ute i skogen.

I övrigt rekommenderar jag verkligen sträckan. Mycket fin natur och det finns gott om ställen att bada på. Nästa gång ska jag dock inte gå själv. Det är helt okej att gå själv, men allting utöver det tror jag blir trevligare med sällskap.

Tags: ,

 1. Hannes’s avatar

  58 km var ju inte dåligt pinkat faktiskt. Hur mycket grejer hade du med dig?
  Kanske skulle hänga på någon gång. Jag har ju marscherat några mil tidigare menar jag, men jag tror att det här har större chanser att faktiskt vara roligt :)
  Vet inte om jag har några skor som pallar det dock.

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Jag hade med mig 16 kilo packning, inklusive mat och vatten. I den summan är också inräknat kläder på kroppen, saker i fickorna och kängorna. Det vore jättekul om du ville hänga med någon gång, förslagsvis när det inte är så varmt.

  Reply