Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · And One – Techno man Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

And One – Techno man

Jaaa… jag vet att jag har sagt att jag ska försöka variera mig, men jag kan inte låta bli att plocka en (bara en) låt till från And One. För övrigt var det ju inte ens jag som gjorde det första gången. Dessutom så är And One ett ganska varierat band och man kan hitta ganska mycket olika sorts låtar. Rosario, som aliwa tog upp, är kanske inte direkt klassisk And One, men det är definitivt Technoman. Sedan är det faktiskt min födelsedag idag, så jag borde få göra som jag vill hela dagen, så det så!

Techno man och jag har ett väldigt konstigt förhållande. Det började för några år sedan när jag verkligen lyssnade på låten ordentligt första gången. Grejen var den att den fastnade på hjärnan. Ohoh… big stuff, tänker ni, en låt på hjärnan! Har man hört på maken! Jag har däremot aldrig haft en låt på hjärnan i över två veckor i sträck, bortsett från Techno man som sedan dess har varit inpräntad i min hjärna. Jag vet inte om man ska försöka göra så mycket av texten, men den är rätt intressant om man tittar på den.

Vill ni försöka få med så mycket av den här gruppen på en gång tycker jag att den här låten är ett ganska bra, är den ett bottennapp tror jag inte And One är något för er, men om det finns något element som är intressant tror jag definitivt att det är något att lyssna vidare på. Märk att And One inte alltid låter såhär, de varierar sig väldigt mycket, men detta är ändå det jag väljer att kalla “klassisk” And One. Håll till godo!

Tags: ,