Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Månadens musik – juli 2006 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Månadens musik – juli 2006

Förra månade bjöd inte på så mycket nytt, så jag ska hålla mig ganska kort. Den största förvåningen är kanske att b00le är tillbaka igen. Det beror på att jag till slut hittat texten till låten ifråga (och nej, det är inte så lätt som det låter). Bra text till en bra låt gör att helheten blir så mycket bättre. Därav förklaras förstaplatsen:

1. b00le – Blow Up the World
2. Deine Lakaien – Generators
3. Sabaton – Primo Victoria

På musikfronten händer det dock något annat här hemma. Jag håller nämligen på att lyssna igenom all musik jag har på datorn i bokstavsordning och sorterar bort det jag inte lyssnar på eller inte tycker är bra. I skrivandets stund har jag kommit till bokstaven D och det går bättre än förväntat. Det betyder alltså att jag slänger ganska mycket. Målet är att kunna slå på random och veta att det mesta som kommer är sådant jag gillar. Vill man lyssna på blandad musik finns ju webradio.

Tags: , , ,