Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Terminen börjar Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Terminen börjar

Idag började höstterminen för min del. Det är 20 poäng engelska som står på schemat, de första av 60 poäng totalt i ämnet på lärarprogrammet. Dagen innehöll en introduktion till kurserna samt ett diagnostiskt test. Det hela verkar sympatiskt på alla tänkbara sätt och jag ser verkligen fram mot att läsa engelska. Under dagen slog det mig också att jag aldrig någonsin har pluggat något jag verkligen tycker om. Visst har jag varit intresserad, men inte på det sätt jag känner inför att läsa engelska nu. Det är verkligen en härlig känsla, så låt oss hoppas att den håller i sig.

Tags:

  1. Caroline’s avatar

    Härligt! Den är go’ den där känslan, när man känner att det man läser verkligen är helt rätt. :)

    Reply