Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

Titel: Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
Regi: Gore Verbinski
Manus: Ted Elliott, Terry Rossio
År: 2006
Recenserad: 2006-08-28

Jag ska direkt erkänna att jag gillade föregångaren. Den hade härliga, fartfyllda actionscener i en miljö som jag sett för lite av för att vara trött på. Dessutom var skådespelarinsatserna bra och det fanns vissa element av intrigen som var intressanta. Dock var det ingen höjdarrulle, men den var helt klart godkänd. Som så ofta annars klarar inte uppföljaren av att uppnå samma nivå.

Faktum är att Dead Man’s Chest är riktigt usel. Första halvan av filmen känns ungefär som en löst sammankopplad berg-och-dalbana där vagnarna inte hänger ihop alls. Allting går hissnande fort, men det känns som om de glömt att lägga ut rälsen. Det blir bättre mot slutet, men det räcker knappast för att höja filmen till ett godkänt. Jag rekommenderar den här filmen till alla er som gillar riktigt värdelös action och dåligt genomtänkta intriger. Ni andra kan gärna se någon annan film.

Tags: , ,

 1. Yassilus’s avatar

  Du har objektivt fel, men det vet du förstås redan.

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Jag vet (subjektivt) att jag har objektivt fel? :)

  Reply

 3. Yassilus’s avatar

  Jag struntar i hur du vet det. Faktiskt.

  Reply