Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Douglas Adams – The Restaurant at the End of the Universe Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Douglas Adams – The Restaurant at the End of the Universe

Titel: The Restaurant at the End of the Galaxy
Författare: Douglas Adams
Utgivningsår: 1980
Recenserad: 2006-09-21
Status: I bokhyllan

Den här recensionen blir väldigt kort, eftersom jag i annat fall skulle upprepa nästan samma saker som jag redan sagt i recensionen av första boken. The Restaurant at the End of the Universe fortsätter i samma stil som boken innan och har samma styrkar respektive svagheter. De är dock inte lika framträdande som tidigare, även om det finns höjdpunkter även här. Det är från den här boken som hela tjatet om talet 42 kommer, vilket på något sätt har blivit ett slags symbol för hela serien. Implikationerna av det är förstås ironiska som vanligt, vilket många…

Det var ju det jag sade! Nu är jag igång och upprepar vad jag redan sagt. Jag ger den här fyra och en halv snigel och går och lägger mig istället. Tjing!

Tags: , , ,