Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Mycket att göra just nu Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Mycket att göra just nu

Terminen började ju i fredags och sedan dess har det inte varit så mycket fritid. Visserligen kom vi nite igång innan måndag, men sedan dess har vi också haft mer att göra än vad i alla fall jag hinner med. Jag tror att det lite beror på att jag faktiskt vill göra allt vi ska ordentligt, inte bara det som vi garanterat måste göra för att klara kursen. Som tur är var vi schemafria igår, vilket innebar att jag nu har hunnit ifatt och kan rikta in mig på nästa vecka. Tyvärr blir det lite tid till att uppdatera sidan, men jag hoppan ändå kunna klämma in en recension eller ett blogginlägg här och var. Håll ut så länge!

Tags: