Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Månadens musik – augusti 2006

Månadens musik – augusti 2006

Den förra månaden var inte vidare spännande. Anledningen är inte att jag inte lyssnade på så mycket musik, för det gjorde jag. Kanske mer än under tidigare månaden, till och med. Nej, istället beror det på att jag på allvar tog tag i mitt projekt att lyssna igenom all musik jag har, sortera den ordentligt och kasta bort sådant jag inte gillar. Det tog nästan två månader för det att bli klart, men nu är det gjort. Jag planerar att skriva ett separat inlägg om det inom kort.

Tags: