Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Minimal uppdatering

Minimal uppdatering

Jag har nu gjort en liten uppdatering på sidan och försökt städa bort de rester som finns kvar sedan serverbytet. Jag hoppas nu att alla svenska tecken ska visas som det ska, men jag är mycket tacksam om ni meddelar mig utifall att det inte förhåller sig så. Jag kan också tala om att jag har en lärarrelaterad del av sidan på gång, men det dröjer nog en stund eftersom jag har en del att syssla med i övrigt. Nu ska jag traska bort och rösta. Gör det du med om du inte redan gjort det.

Tags: