Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Minimal uppdatering Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Minimal uppdatering

Jag har nu gjort en liten uppdatering på sidan och försökt städa bort de rester som finns kvar sedan serverbytet. Jag hoppas nu att alla svenska tecken ska visas som det ska, men jag är mycket tacksam om ni meddelar mig utifall att det inte förhåller sig så. Jag kan också tala om att jag har en lärarrelaterad del av sidan på gång, men det dröjer nog en stund eftersom jag har en del att syssla med i övrigt. Nu ska jag traska bort och rösta. Gör det du med om du inte redan gjort det.

Tags: