Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Atlantis: The Lost Empire

Atlantis: The Lost Empire

Titel: The Lost Empire
Regi: Gary Trousdale, Kirk Wise
Manus: Tab Murphy, Jackie Zabel, Kirk Wise, Bryce Zabel, David Reynolds, Joss Whedon, Gary Trousdale
År: 2001
Recenserad: 2006-10-01

Jag ska inte prata så mycket om den här filmen, för det är den inte värd. Historien går ut på att man funnit spåren efter det sjunkna riket Atlantis och sänder ut en expedition för att finna det.

Vad är bra? En av karaktärerna är rätt underhålland (fransmannen med Dynamit-Harry-komplex). Vissa av prylarna i filmen är också häftiga, framförallt ubåten de använder i början. Det finns också en del saker som är väldigt lika Laputa: Castle in the Sky, men jag ska inte avslöja vad.

Vad är dåligt? Resten. Två sniglar till Atlantis: The Lost Empire.

Tags: , , , , , , ,

  1. Caroline’s avatar

    Här har det väl ändå blivit knas med kategorierna? Den här borde väl stå som senaste film och inte som senaste blogg?

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Naturligtvis har du rätt. Tack!

    Reply