Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Arthur Conan Doyle – The Sign of Four

Arthur Conan Doyle – The Sign of Four

Titel: The Sign of Four
Författare: Arthur Conan Doyle
Utgivningsår: 1890
Recenserad: 2006-10-08
Status:
N/A

Efter att ha läst A Study in Scarlet är det inte mycket som överraskar i denna uppföljare. Stilen är densamma och upplägget är också snarlikt det i den första boken. Å andra sidan tycket jag ju att det var någonting positivt förra gången och det gäller också nu. Det enda som är lite synd är just att det är lite väl likt.

Det är lite för mycket klienter som kommer till Sherlock Holmes och berättar sin berättelse för att sedan få den löst av mästerdetektiven. Även om problemen i sig är rätt intressanta, räcker det inte riktigt för att göra intrigen verkligen intressant. Holmes som person är dock det som gör boken läsvärd, precis som i första boken.

Jag ska inte orda mer nu. Boken fungerar som tidsfördriv och är välskriven, vilket motiverar tre och en halv snigel.

Tags: , ,