Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Månadens musik – september 2006 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Månadens musik – september 2006

Nu när jag är klar med att lyssna igenom all musik i bokstavsordning, har jag tid att lyssna in mig på lite ny musik. Det har framförallt varit två nya grupper: Röyksopp och State of the Union. Röyksopp är en norsk eletronisk duo som gör riktigt mysig musik. State of the Union är ett amerkanskt band, också de tillhör den elektroniska genren. Här är de tre mest spelade låtarna för september månad:

1. Röyksopp – What Else Is There?
2. MDFMK – Witch Hunt
3. State of the Union – Enemy of the State

What Else is there är otroligt trevlig. Det är en blandning mellan Röyksopps sköna musik och Karin Dreijer Anderssons (The Knife) underbara röst. Witch Hunt och MDFMK är förstås kända sedan tidigare, även om jag har lyckats missa denna riktigt röjiga låt. Helt perfekt för träningsändåmål! State of the Union skriver låtar som är rätt lika, så jag får se hur mycket mer av dem det blir i framtiden. Under den här månaden var det dock Enemy of the State och Black City Lights som utmärkte sig. Musiken har grymt bra komp, för övrigt.

Tags: , , ,