Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Servern tillbaka och språkplaner

Servern tillbaka och språkplaner

Snigel.nu har varit nere i några dagar efter strul med routern. Servern befinner sig i Göteborg och eftersom Hannes bor här i Linköping, går det inte alltid att åtgärda problemen med en gång. Nu verkar dock allting fungera igen och det är jag glad för. Det är väldigt mycket på gång nu och jag har ett tiotal artiklar att skriva om olika saker. Som ni säkert märkt har också ett flertal artiklar publicerats automatiskt även om sidan varit nere.

När vi ändå pratar lite om sidan har jag en relativt stor förändring planerad. Jag tänker börja skriva mer på engelska och i samma veva införa ett litet val som användaren kan göra för att välja vilja språk som ska visas. Förhoppningsvis kan de flesta av er också läsa engelska, så det är inget problem. Dock ska internationella besökare kunna välja bort svenska och bara visa artiklar på ett språk de förstår. Målet är förstås att jag ska bli bättre på att skriva på engelska. Han ni några idéer, tankar eller kommentarer är de i vanlig ordning mer än välkomna!

Tags: , ,

 1. Caroline’s avatar

  Det låter som en inte helt dum idé tycker jag. :)
  Och låt oss hoppas att servern håller huvudet över vattenytan i fortsättningen!

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Ja, det får vi verkligen hoppas. Jag sitter och klurar på det här med språkdelen nu, faktiskt. Servern verkar ju fungera bra, även om den är slö på att svara. När man väl kommer igång går det ju prima dock!

  Reply