Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Madagaskar Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Madagaskar

Titel: Madagaskar
Regi: Eric Darnell, Tom McGrath
Manus: Mark Burton, Billy Frolick
År: 2005
Recenserad: 2006-10-12

Madagaskar är filmen om en zebra som drömmer sig bort från tillvaron på ett zoo och längtar efter savannen frihet. Inspirerad av ett gäng excentriska pingviner ger han sig av på den halsbrytande färden. Han är dock inte ensam, för hans vänner lejonet, flodhästen och giraffen följer med.

Filmer som hamnar någonstans i mitten av betygsskalan förtjänar sällan långa och uttömmande recensioner. Är de extremt bra eller dåliga finns det mycket att säga, men så känner jag inte inför Madagaskar. Visst är filmen bitvis rolig (framförallt pingvinerna och kungen av lemurerna), men den är inte så mycket mer än så och humorn passar mig inte riktigt.

Tags: , , , , ,

  1. Caroline’s avatar

    Jag håller helt med, jag hade förväntat mig mer av den här filmen.

    Reply