Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Rolling Stones – Paint it black

Rolling Stones – Paint it black

Gubbrock när den är som bäst, plus en hel del nostalgi. Den meningen sammanfattar den här låten för mig på ett bra sätt. Som vanligt när man pratar om låtar från barndom/ungdom (njaa, ta inte det där som ett tecken på att jag ser mig själv som vuxen, haha) är det svårt att veta riktigt om man hade gillat låten ifall man inte hade hört den just som liten. När jag var lite åkte vi runt ganska mycket i Europa och hyrde ofta bil och tittade på saker. Bilband är ett måste förstås och eftersom det var pappa som valde musik så blev det en hel del Rolling Stones.

Paint it black är väldigt trevlig låt att lyssna på, även om texten inte är fullt lika trevlig. Om detta är ett nostalgiutbrott eller ett exempel på bra gubbrock får ni själva avgöra, men nu….. paint it black!

Tags: ,