Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Asienkunskap – kina, 40 poäng, del 2 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Asienkunskap – kina, 40 poäng, del 2

Idag fick jag ett glädjande besked från studievägledaren jag skickat ett e-post till för att förhöra mig om intagningskraven till nästa termin. Mycket riktigt kommer de att sänkas till Ma D på samma sätt som skett för civilingenjörsutbildningarna. Då ska jag bara ansöka om att göra studieuppehåll från lärarprogrammet och skicka in anmälan till nästa höst. Det ska bli förträffligt roligt och jag längtar dit redan nu. När jag städat upp en del jag har att göra (läs: frilansförfattandet), är det dags att dra igång kinesiskan igen. Lära sig tecken och ord är alltid bra, vilket är vad jag kommer att satsa på fram till kursstarten. Jag hör av mig igen när allting är fixat och klart!

Tags: ,

 1. Yassilus’s avatar

  Men det handlade ju inte om mig…

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Jag är ledsen att behöva säga detta (eller nej, det är jag ju faktiskt inte alls, för det är banne mig på tiden att någon säger det till dig): Du är inte universums centrum! Så, nu vet du det.

  Reply

 3. Yassilus’s avatar

  Men du sa!
  23:44:25 Snigel: Skrivit om Naziotjänst i Kiruna? :P
  23:44:47 nej, men det var inte helt fel att titta på
  23:44:55 Yassilus, nej, det blir imorgon. Jag hinner inte nu, utan istället skrev jag en kort annan grej som kommer upp 00:01.
  23:45:05 Om mig?
  23:45:12 Mm..

  Reply

 4. Snigel’s avatar

  Se det som ett pedagogiskt exempel. Det har lika mycket med dig att göra som allt annat här i världen :)

  Reply

 5. Caroline’s avatar

  Yay, härligt!

  Reply