Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Sidan uppe igen

Sidan uppe igen

Som ni märker är sidan uppe igen efter några dagars frånvaro. Anledningen var problem med routern, igen. Tack så mycket till Hannes som fixade till saker och ting! Det är extra jobbigt att bli av med sidan precis när jag har mycket att publicera. De närmaste dagarna ska jag se till att få upp tre bokrecensioner och en filmrecension. En hel del annat är i görningen, så håll ögonen öppna.

Tags:

  1. Marcus’s avatar

    Good to have you back online. Kändes tungt att behöva dra hela bloggbördan där en stund ;)

    Reply