Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · The Ant Bully Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

The Ant Bully

Titel: The Ant Bully
Regi: John A. Davis
Manus: John A. Davis
År: 2006
Recenserad: 2006-12-20

Alla vet att mobbaren låter sina aggressioner få utlopp över de som är mindre. Som tur är finns det alltid någon som är mindre, till och med för den minsta av pojkarna. Myrorna gillar dock inte att bli trakasserade, utan deras magiker förminskar människopojken och gör honom lika stor som en myra. Han får lära sig hur det är att leva som myra och sätta sig in i sina offers position.

The Ant Bully är trävligt gjord och dess största förtjänst är nog just det tekniska utförandet. Utöver det gillar jag också insekter i tuffa miljöer, så på den punkten skramlar filmen också ihop några poäng. Tyvärr räcker inte det speciellt långt, eftersom filmen i övrigt inte är mycket att hurra för. sensmoralen är löjligt uppenbar och det blir bara dåligt när man får den skriven på näsan med tre meter höga neonbokstäver. Det finns bra barnfilm, men den här tillhör tyvärr inte den kategorin.

Tags: ,