Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Jullov!

Jullov!

Idag hade jag det sista för det här året (dock inte det sista för terminen, men det kanske är uppenbart). Det var en muntlig tenta i British Cultural Studies och det gick sådär. Jag kände att jag var mycket bra påläst på vissa delar, men när det gäller utbildningssystem i Storbritannien var det inte så intressant att jag lärde mig mer än grunderna. Jag kan nog räkna med ett VG i kursen dock, eftersom betyget även räknar in American Cultural Studies som gick mycket bra.

Under lovet ska jag göra en hel del, men framförallt ska jag göra sådant jag skjutit upp under terminen: läsa och skriva. Jag ska se till att läsa de böcker jag har liggande sedan min förra räd på nätets bokhandlar. När det gäller skrivandet är det som vanligt frilansskrivandet på modulen till Skymningshem: Andra imperiet som gäller. Jag har redigering av texten klar, då jag fått feedback på kanske 90 % av innehållet redan. Det kan hända att jag skriver någonting här då och då; det har hänt förr.

Tags: ,

  1. Hällzon’s avatar

    För läser gör du ju aldrig annars…
    Grattis hursomhelst. Snart är en annan också ledig.

    Reply