Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · God jul

God jul

Jag har kommit fram till att jag gillar att fira julafton i relativt små konstellationer. I och för sig har jag inte haft så stor möjlighet att testa något annat, men det var mycket trevligt idag när vi firade jul sju personer: jag, mina föräldrar, min bror och min syster med tillhörande man och barn. Mormor tittade in en stund på förmiddagen och vi tog en liten tur över till min bror nu på kvällen för ett andra firande, så att säga. Alva har varit hos sina kusiner, men är nu hemkommen. Det har blivit dags att dra sig ditåt för att avnjuta de sista minuterna av julafton med henne. God jul på er!

Tags:

  1. Caroline’s avatar

    Är sju personer en liten konstellation? För mig hade det inneburit nästan hela släkten…

    Reply