Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Die Hard 2 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Die Hard 2

Titel: Die Hard 2
Regi: Renny Harlin
Manus: Steven E. de Souza
År: 1990
Recenserad: 2006-12-25

Die Hard 2 är en av tre relativt hjärndöda actionfilmer med Bruce Willis I huvudrollen. Till skillnad från de andra två, innehåller den här en del oväntade vändningar och hyfsat intelligenta element i intrigen. Jag är inget stort fan av actionfilmer, det ska medges, men för att vara en sådan är den här filmen riktigt bra. Extra bonus till den äldre kvinnan på flyget som testade en tazer på sin terrier!

Tags: , , ,