Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Office Space Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Office Space

Titel: Office Space
Regi: Mike Judge
Manus: Mike Judge
År: 1999
Recenserad: 2007-01-25

Hur roligt är det att sitta på ett kontor, instängd hela dagarna och bli skälld på av åtta olika chefer? Inte speciellt. Office Space handlar om ett par kontorsarbetare som får nog och bestämmer sig för att göra något åt sin situation. Genom att hacka företagets system så att öresavrundningen överförs till deras egen ficka, hoppas de att på sikt tjäna stora pengar som dessutom inte märks i företagets ekonomiska redovisning.

Vissa delar av filmen är riktigt roliga, men jag tror att jag hade uppskattat den mer om jag hade större inblick i hur dylika jobb fungerar på riktigt. Skådespelet duger bra, men det finns egentligen ingenting som höjer upp den här filmen till att bli riktigt bra. De många glimtar av humor gör dock att den blir sevärd. Tre sniglar till Office Space.

Tags: ,

  1. Jon’s avatar

    uhm…. yeah… im going to need those TPS reports on monday

    Reply