Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Statistik för 2006 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Statistik för 2006

Nu när vi hunnit börja på ett nytt år, tänkte jag att det kunde vara av intresse med lite statistik från förra året. Även om mitt främsta skäl att skriva saker på sidan är för att jag gillar att skriva och det hjälper mig att tänka klart, är det givetvis väldigt roligt att se att folk kommer tillbaka för att se vad jag har att säga. Jag ska inte kommentera siffrorna vidare, utan tänker bara luta mig tillbaka och känna mig nöjd med året som gått:

Antal sidvisningar: 7953
Antal unika besökare: 3829
Antal förstågångsbesökare: 2358
Antal återvändande besökare: 1471

Tags:

  1. Hannes’s avatar

    Var fick du statistiken ifrån? *Nyfiken*

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Jag satte ihop den själv i Excel :) Fast nu skojade jag bara. Jag använder Statcounter.

    Reply