Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Statistik för 2006

Statistik för 2006

Nu när vi hunnit börja på ett nytt år, tänkte jag att det kunde vara av intresse med lite statistik från förra året. Även om mitt främsta skäl att skriva saker på sidan är för att jag gillar att skriva och det hjälper mig att tänka klart, är det givetvis väldigt roligt att se att folk kommer tillbaka för att se vad jag har att säga. Jag ska inte kommentera siffrorna vidare, utan tänker bara luta mig tillbaka och känna mig nöjd med året som gått:

Antal sidvisningar: 7953
Antal unika besökare: 3829
Antal förstågångsbesökare: 2358
Antal återvändande besökare: 1471

Tags:

  1. Hannes’s avatar

    Var fick du statistiken ifrån? *Nyfiken*

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Jag satte ihop den själv i Excel :) Fast nu skojade jag bara. Jag använder Statcounter.

    Reply