Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Hejdå Alva! Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Hejdå Alva!

Nu har Alva åkt till Indien. Beroende lite på hur det fungerar med flygbiljetter och sådant, kommer hon att vara bort alltifrån två veckor och upp till några månader. För min del betyder det att jag för första gången på två och ett halvt år bor helt själv. Visserligen har vi haft separata lägenheter, men vi har ju ändå gjort mycket tillsammans (sovit, ätit och allt annat man gör när man bor i samma lägenhet).

Jag hade tänkt att få saker gjorda, men som vanligt är det alltid svårt att lyfta sig själv i skosnörena, så vi får se hur det går med den saken. Alvas frånvaro borde dock leda till ökat socialt behov, så om jag trakasserar er oftare än vanligt så vet ni vad det beror på. Vill någon bjuda mig på havre eller bara leka är det precis som i vanlig ordning bara att höra av sig.

Tags:

 1. Caroline’s avatar

  Vad bra att vi kan aktivera dig med en flytt, då. ;)

  Funkar det med andra sorters kraftfoder förresten, eller är det bara havre som gäller?

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  snel hest + klapp + havre = klad hest

  Reply

 3. Fogge’s avatar

  hje åd avla!!1

  Reply