Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Hypercube Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Hypercube


Title: Hyercube
Directed by:
Andrzej Sekuła
Written by:
Sean Hood
Year: 2003

Detta är uppföljaren till den grymma filmen Cube. Den första filmen handlade om ett antal person som hamnade inuti en kub med många rum. Det var en psykologisk rysare, skulle man kunna säga. Man visste ingenting om varför de var där, bara att de dog en och en och att de måste ta sig ut. Första halvtimmen av Hypercube var riktigt dålig och det beror på att det är exakt som första filmen. Har man däremot inte sett första filmen är det förstås inte lika farligt, det är förmodligen till och med rätt häftigt. Jag tycker att det presenteras för lite intressanta idéer, för lite information och för mycket planlöst irrande utan någon direkt handling och om jag hade satt mig ned och betygsatt Hypercube direkt efter att jag såg den hade den kanske fått två och en halv snigel. Nu spenderade jag och Johan ungefär en timme på att verkligen tänka igenom filmen och då blev den extremt mycket bättre. Är du en sådan som tar en film med en axelryckning och inte orkar tänka, tror jag inte det här är filmen för dig. Den är väl värd tiden för er andra, en mycket annorlunda film!

Tags: ,