Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Simhopp på riktigt Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Simhopp på riktigt

Igår var jag på min första riktiga simhoppsträning. Anledningen till att jag skriver ”riktiga” är förstås att jag hoppat väldigt mycket på egen hand under det senaste året. Jag och Daniel har kombinerat detta med studsmattan, vilket har varit mycket givande på båda fronter. Jag har hela tiden haft planer att ta kontakt med dem som har hand om simhoppningen, men eftersom de inte svarar på mail och jag dragit mig för att ringa, har det inte blivit av tidigare. Det råkade bli så att jag var där samtidigt som dem och jag passade då på att prata med instruktören. Trevlig som han är, gick det bra att jag började. Igår tränade alla grupper samtidigt på grund av krock med någon vattenpolo aktivitet, varför det lämpade sig extra bra att komma eftersom vi inte riktigt visste i vilken grupp jag hörde hemma.

Problemet är förstås att jag kan hyfsat mycket även fast jag aldrig fått några instruktioner. Samtidigt har jag ganska dålig koll på hur saker och ting egentligen ska göras, så det är mycket grundtekniker jag inte behärskar alls. Det roligaste är att det går så vansinnigt fort att bli bättre när man har någon som kan ge bra tips. Jag har en stund försökt klara tyska hoppet med en och en halv volt från ettan, men det var först efter tio minuters hjälp jag lyckades med det. Träningstillfällena är tyvärr inte många, utan enbart på lördagar med två timmar gymnastik och två timmar hoppning. Mitt mål är att klämma in två till tre pass under veckan också så att jag hinner befästa det jag lärde mig på lördagen.

Avslutningsvis måste jag säga att jag är barnsligt uppspelt över det här och jag riktigt längtar till nästa lördag då det är dags igen. Jag ska försöka hinna hoppa imorgon, men det beror lite på hur det ser ut med schema i övrigt. Det är inte meningen att jag ska hoppa över den vanliga träningen heller, utan det här ska jag försöka få in under dagtid där det finns håltimmar och dylikt. Det var nog allt för den här gången, men jag återkommer nog senare under terminen med någon lägesrapport på hur träningen fortskrider. Den som är nyfiken kan ju alltid kika på min profilFunBeat.

Tags: