Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · England tur och retur bokat

England tur och retur bokat

Nu har jag bokat biljett Skavsta – Stansted (7 april) samt Stansted – Skavsta (22 april). Det hela sker delvis i regi av lärarutbildningen, där tanken är att vi ena veckan ska göra i stort sett vad vi själva vill (även om det finns vissa saker vi ska prestera) och att vi den andra ska tillbringa tiden i Chester med schemalagd verksamhet. Det intressanta just nu är den första veckan.

Jag reser med tre tjejer i klassen, men de kommer först ett par dagar efter mig. Tanken är att jag ska hälsa på Carin och Can som sedan länge är stationerade i London. Jag hyser också förhoppningar om att hinna träffa en bekant jag spelat rollspel med över nätet tidigare. Under veckan ska jag också besöka tre platser som är av kulturellt intresse, men det är inte specificerat mer än så. Jag har ganska dålig koll på London med omnejd, men om någon har några bra förslag vill jag gärna höra dem (bortsett från de uppenbara). Det var allt för den här gången, men nu vet ni lite mer om vad jag ska ta mig för i vår.

Tags: , ,

 1. Caroline’s avatar

  Låter hur kul som helst.

  Reply

 2. Martin’s avatar

  Låter helt klart schysst, du får ha det jävligt bra. :)

  Reply

 3. K Palm’s avatar

  The London Dungeon.
  Skräckkabinett som slår Madame Tuss. med hästlängder. Varning för lång kö dock. Se till att vara där lite innan öppning.

  Reply

 4. Snigel’s avatar

  Där har jag redan varit! Men jag måste hålla med om att det var rätt bra. Jag minns särskilt rättegången mot en häxa (publiken). Det var riktigt läskigt. De hade en utställning om tortyr också som var rätt (o)trevlig. Rekommenderas!

  Reply