Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Die Form – Rain of Blood Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Die Form – Rain of Blood

Nu har jag hållit uppehåll med låtskrivandet ett tag, mestadels för att jag har skrivit på annat och jobbat med hemsidan en hel del. Men nu är den igång och därför tänkte jag att det var dags igen. Under tiden som gått har jag hunnit lyssna på ganska mycket musik, men det är ingen ny grupp som har fastnat, utan snarare enstaka låtar.

Rain of Blood av Die Form är en sådan låt. Jag skulle kunna beskriva det som Nightwish, fast elektroniskt. Jag har ingen aning om var gruppen kommer ifrån eller vilka de är, men vi har två som sjunger: en man och en kvinna. Han sjunger ganska djupt med någon mystisk brytning jag inte riktigt kan placera. Det är sångerskan som får mig att tänka på Nightwish dock. Inte för att de låter speciellt lika, men på något sätt så är sättet att sjunga på lite likt. Musiken är väldigt långt ifrån metall förstås, men ändå.

Ja, som ni märker har jag ganska stora problem med att beskriva det här på ett vettigt sätt, så jag föreslår att ni försöker få tag på låten Rain of Blood med Die Form och tar reda på vad det är jag försöker säga själva istället.

Tags: ,