Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Donation!

Donation!

När jag startade hemsidan för snart tre år sedan, trodde jag kanske att någon enstaka person här och var skulle hitta något intressant och kanske rentav återvända regelbundet. Jag räknade dock inte med att någon skulle bli så begeistrad att en donation skulle bli aktuell. Det är inte lite pengar det rör sig om heller: 10000 (tiotusen) kronor! Jag har i skrivandets stund inte riktigt förstått det. Det är bara en siffra på mitt kontoutdrag och inget annat. Det häftigaste med det här är förstås inte att jag är tiotusen kronor rikare, utan att någon uppskattar vad jag gör så mycket att det är värt den summan.

Motiveringen till dessa galenskaper var just att min sida innehåller, jag citerar, ”fabulöst välskrivna och intressanta artiklar”. Jag vet inte själv om jag håller med om detta uttalande, men jag blir i alla fall tacksam och också lite stolt. Avslutningsvis vill jag därför rikta ett ofantligt tack till Oskar, både för donationen och för de vänliga orden. Pengarna kommer jag att sprida vidare genom att donera dem till andra sidor jag själv gillar.

Tags: ,

  1. Martin Oskar Ackerfors’s avatar

    April, april, förstås, men jag skulle gärna donera pengar om jag hade. :)

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Heh. Alva och mamma gick på det :)

    Reply