Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Alvas återkomst Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Alvas återkomst

Nu har Alva kommit hem till Sverige igen. Det är tidigare än vad de flesta förväntat sig, men nu är hon i alla fall här. Jag ska inte bli långdragen, men jag ska ändå sammanfatta vad som hänt och hur läget är just nu. Vi gjorde alltså slut för en dryg månad sedan (läs mer här) och en hel del har hänt sedan jag skrev det inlägget. Till att börja med är jag nu helt bekväm med situationen och också helt övertygad om att det var bra att det blev som det blev; jag tror bara att hon var snabbare att se igenom rutiner och vanor än vad jag var.

Även om vi är överens behöver det förstås inte fungera bra. Men det har det gjort hittills. Fenomenalt bra, faktiskt. Vi träffades på dagen idag och åt lunch, varefter vi också träffades nu på kvällen tillsammans med de andra. På dagen behövde vi träffas för att prata igenom saker så att vi vet var vi har varandra. Nu känns allting jättebra och jag är verkligen glad att Alva är hemma igen. Jag tror och hoppas att allt kommer att fortsätta så här bra, för det känns nästan som när hon åkte, förutom att det nu bara är kompisbiten kvar (vilket det kanske på sätt och vis också var när hon åkte?). Det var egentligen allt jag hade att säga, men nu vet ni att allt är lugnt så här långt!

Tags:

  1. Jocke’s avatar

    Nu får man ta och leta upp Alva och säga hej också. Har ju lärt känna de flesta av er ganska bra förutom Alva som bara försvann iväg sådär.

    – Jycke

    Reply