Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Månadens musik – mars 2007 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Månadens musik – mars 2007

Den här månaden har innehållit mycket musik som jag valt aktivt. Ibland är det bara några få låtar jag verkligen lyssnat på aktivt och då kommer dessa att komma mycket högt. Den här månaden var det ovanligt många som placerade sig tillräckligt högt för att vara intressanta. Här kommer de tre med flest spelningar under mars:

1. Meg Lee Chin – Deeper
2. Chris Rea – Firefly
3. Vnv Nation – Beloved

Meg Lee Chin har jag lyssnat på ganska länge, men inte speciellt aktivt och inte heller den här låten. Andra favoriter har varit London och Swallowing You från samma album (Love and Peace). Jag har lite svårt att klassificera musiken, men det skulle kanske kunna tänkas vara industri, rock och en hel den annat märkligt. Bra är det också; framförallt gillar jag hennes röst.

Chris Rea har gjort mycket musik, men han har alldeles för många sega låtar jag somnar av. Firefly är inte en av dem. Istället har den ett trevligt tempo med en underbar refräng och text. Elgitarr använd på det här sättet skapar verkligen stämning. Han är något slags singer-songwriter från England och han kan sina grejer.

Vnv Nation har jag pratat om så mycket innan att jag inte riktigt behöver presentera dem. Se till att lyssna på dem om ni inte redan gjort det. Beloved är en utmärkt låt att börja med, även Chrome från albumet Matter + Form kanske är ännu bättre. En ny favorit är Homeward från samma album.

Tags: , , ,