Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Asienkunskap – Kina, 40 poäng, del 3 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Asienkunskap – Kina, 40 poäng, del 3

Jag har tidigare (här och här) pratat om att jag vill och tänker läsa kinesiska nästa läsår. Nu har jag tagit steget till att faktiskt ansöka om studieuppehåll på lärarprogrammet och för fem minuter sedan skickade jag också iväg anmälan till kinesiskan. Egentligen borde det stå 60 poäng i rubriken, eftersom de ändrar systemet till nästa läsår, men jag behöll 40 poäng för kontinuitetens skull. Nu är jag i alla fall anmäld och det ska bli väldigt spännande att börja i höst.

Utöver det har jag också anmält mig till en kvällskurs i science fiction. Den går på fjärdedelsfart och jag ser det dels som en chans att få diskutera trevlig litteratur med andra intresserade och dels som ett sätt att tillgodogöra mig högskolepoäng i ett ämne som bara måste finnas med på varje respektabel persons meritlista. Jag räknar med att komma in på båda två, så nästa rapport kommer väl någon gång i sommar. Hej så länge.

Tags: ,

  1. j.hällgren’s avatar

    jaså asienkunskap i Linköping ?

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Jag förstår inte hur jag kan ha missat din kommentar, men det har jag faktiskt. Mm… i Linköping. Nästa fredag är det dags.

    Reply