Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Asienkunskap – Kina, 40 poäng, del 3

Asienkunskap – Kina, 40 poäng, del 3

Jag har tidigare (här och här) pratat om att jag vill och tänker läsa kinesiska nästa läsår. Nu har jag tagit steget till att faktiskt ansöka om studieuppehåll på lärarprogrammet och för fem minuter sedan skickade jag också iväg anmälan till kinesiskan. Egentligen borde det stå 60 poäng i rubriken, eftersom de ändrar systemet till nästa läsår, men jag behöll 40 poäng för kontinuitetens skull. Nu är jag i alla fall anmäld och det ska bli väldigt spännande att börja i höst.

Utöver det har jag också anmält mig till en kvällskurs i science fiction. Den går på fjärdedelsfart och jag ser det dels som en chans att få diskutera trevlig litteratur med andra intresserade och dels som ett sätt att tillgodogöra mig högskolepoäng i ett ämne som bara måste finnas med på varje respektabel persons meritlista. Jag räknar med att komma in på båda två, så nästa rapport kommer väl någon gång i sommar. Hej så länge.

Tags: ,

  1. j.hällgren’s avatar

    jaså asienkunskap i Linköping ?

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Jag förstår inte hur jag kan ha missat din kommentar, men det har jag faktiskt. Mm… i Linköping. Nästa fredag är det dags.

    Reply