Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · London nästa

London nästa

Om fyra timmar går bussen ifrån stationen mot Nyköping och därifrån vidare med Flyg till London (jag har skrivit ett inlägg om det här tidigare). Väl där är planen att jag ska leta upp Carin och Can, som sedan en längre tid är bosatta där. Jag ser väldigt mycket fram mot att träffa dem och att komma hemifrån ett tag. Det ska bli roligt att uppleva London och känna att jag har tid att göra vad jag vill. Jag stannar till söndagen, då jag på något lämpligt sätt (tåg förmodligen) tar mig till Chester. Väl där är det en veckas mer eller mindre schemalagd aktivitet som gäller och det ser jag också mycket fram emot, inte minst för att jag hört mycket bra om vistelsen.

Jag har förstås ingen aning om hur mycket jag kommer att kunna uppdatera sidan; det kan bli allt ifrån ganska ofta till inte alls. Flygbiljetten hem är bokad till söndagen den 22:e april, så om jag inte hör av mig innan dess, ses vi i alla fall då. Jag håller just nu på med att packa ned saker efter att bara ha lagt fram allt jag kan tänkas behöva. Nu ska jag dock se till att packa allt ordentligt och testa den nya ryggsäcken, så att jag blir klar någon gång och kan slappna av. Au revoir och ta hand om er.

Tags:

 1. Marcus’s avatar

  Meeeeeeeeeeeen :(

  jag skulle ju bjuda dig på middag i veckan och på fest på lördag! :(

  Reply

 2. Martin’s avatar

  Nu får du fanimig ta och komma hem igen, för jag behöver dina tjänster! >:O
  Hoppas du har det bra i alla fall. :)

  Reply

 3. Snigel’s avatar

  Mina tjanster? Jag trodde att Andreas skulle fungera bra under tiden, aven om ert forhallande tidigare varit platoniskt. Naja, jag sitter just nu och forsoker lista ut nar taget till London gar pa lordag. Allt har fungerat bra hittills och som det fortsatter pa det sattet ar jag hemma pa sondag kring lunch. Hoppas att allt ar bra hemma och glom inte bort modulen :)

  PS. Qwerty suger.

  Reply

 4. Gastono’s avatar

  Ahh, hoppas du njuter(/har njutit) av England!
  Jag fäller mestadels denna kommentaren för att få ge mitt medhåll till att qwerty suger! xD

  Reply