Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Dykcertifikat, del 1

Dykcertifikat, del 1

Igår tog jag och min bror det första steget mot att ta dykarcertifikat. Jag har hela tiden känt att det är något jag vill göra någon gång i livet och nu dök en möjlighet upp att göra det billigt och koncentrerat. Eftersom jag ändå får anses ha ganska gott om fritid mot slutet av terminen passar det också bra med mitt schema.

Under veckan som gått har jag läst teorin som består av en 250 sidor tjock bok. Den är dåligt skriven, väldigt amerikansk (fast den är översatt då), men fungerar ändå rätt bra. Igår gjorde vi teorin med en instruktör och det var trevligt och lärorikt. Det var inte speciellt svårt. Det vi har kvar nu är att göra teoriprovet, som sägs ligga på ungefär samma svårighetsgradsnivå som de småtest vi gjorde igår.

Nästa helg, och några tillfällen efter det, ska vi dyka, både i bassäng och i öppet vatten. Det är förstås det som ska bli mest intressant, även om vissa delar av teorin varit trevlig också (mest på grund av bra instruktörer som kunnat svara på frågor som ligger utanför materialet för kursen). Jag får återkomma med fler rapporter om hur det går, förmodligen nästa helg. Nu har vi i alla fall tagit det första steget.

Tags: ,

 1. Caroline’s avatar

  Åh, vad spännande! Jag är bara en smula avundsjuk. :D

  Reply

 2. walium’s avatar

  Jag är inte ett dugg avundsjuk, men med tanke på hur dålig jag är på att simma så kan det vara bra att känna någon som kan dyka ner efter mig när jag håller på att drunkna. :)

  Reply

 3. Snigel’s avatar

  Walium: Inga problem :)

  Reply