Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · LinCon 2007 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

LinCon 2007

Det finns egentligen inte så mycket att säga om årets LinCon. Jag var där två gånger under helgen, båda gångerna ganska kortvarigt. Konvent åker jag på för att träffa folk; spela spel är bara en ursäkt. I år var de extra kinkiga med att folk betalade och då känner jag inte att jag har så mycket på konventet att göra. Jag köpte dock ett spel och hann prata med lite folk innan jag gick igen. Istället har vi hängt hemma hos folk och det fungerar minst lika bra det. Helgen har flutit på bra och varit mycket trevlig, så jag är inte ens lite bitter över konventets tillkortakommande.

Tags: ,

  1. Dr. Makaber aka Blume’s avatar

    Själv hade jag mycket trevlig. Axis & Allies miniatyr och Magic dag 1, och detsamma dag 2. Köpte Carcassonne Hunters & Gatherers och Fjords på auktionen, samt lite MechWarrior och Star Wars RPG (d20-systemet). Mycket nöjd. Provade för övrigt Fjords med en kompis, och det var mycket lovande. Ett smart, smidigt och intressant spel för två spelare! Det ser man inte så mycket av nu för tiden, tycker jag. Målade med en arbetskamrats tonårige son på måndagen, och det var rätt så trevligt. Han var helt salig efteråt, säger fadern hans. Bra LinCon, bra butiker, ypperlig auktion, men det kändes som det inte var så många där.

    Reply