Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Nyx 1.02 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Nyx 1.02

Det här är den tredje versionen av Nyx (länk till kategori och förklaring). Varje person startar nu med fem aspektpoäng istället för tio. Tanken är att detta ska göra att både aspekternas positiva och negativa sidor ska komma in i spel så tidigt som möjligt. Utöver detta har ett antal kosmetiska förändringar genomförts.

Ladda hem Nyx 1.02 (PDF, 152K)

Tags: ,

  1. Rickard’s avatar

    Det är jobbigt att behöva klicka en extra gång för att ladda ner rollspelet. Sedan krävde det att jag letade efter nerladdningslänken då det fanns fyra länkar på den här sidan. Det hade varit bättre om du markerat ut nerladdningen bättre med en rubrik (“Nerladdning”) eller förtydligad länktext (“Ladda ner Nyx”).

    Reply