Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Alice in Videoland – Dance with me Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Alice in Videoland – Dance with me

Det är det jag säger, jag tycker om elektronisk musik med mysiga sångerskor. Inte för att jag vet om de är mysiga, men deras röster ska vara det i alla fall. Det här kriteriet lever detta svenska band upp till. Låtarna är fruktansvärt korta, vilket är en stor nackdel och hela konceptet är flera längdhopp närmare pop än vad jag brukar lyssna på, men what the heck, det ljudet skönt i öronen för det!

Jag hade tänkt försöka berätta lite om gruppen och låten, men det tycks inte gå att hitta något på nätet alls. Det enda jag vet är att de är rätt nystartade, består av två personer och var på Arvika förra året och det är ju inte mycket att komma med. Deras låtar är inget som kommer fastna i mitt hjärta, men ett som är säkert är att de sätter sig på hjärnan snabbare än snigeln hinner säga “flaskpost”.

Tags: ,