Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Dykcertifikat, del 3

Dykcertifikat, del 3

I torsdags skrev jag och min bror teoriprovet för att ta dykcertifikat. Vi förväntade oss inget svårt prov och mycket riktigt var det inga som helst problem. Jag hade två “fel” av femtio och i ena fallet hävdar jag att frågan är felformulerad och i det andra är det bland instruktörerna inte självklart om det som står som rätt faktiskt är rätt. I vilket fall som helst missade jag ingen fråga på grund av att jag inte kunde svaret eller inte kunde räkna ut det (det var en hel del uppgifter som handlade om att beräkna kvävehalter i blodet efter olika dyk).

Nu är vi nästan klara. Vi har utedyken kvar och dessa är schemalagda till två tillfällen, ett idag (lördag) och ett den 10:e juni. Vi kommer att dyka i Vättern (Hästholmen) och vi har kanske inte den varmaste av upplevelser framför oss. Dock ser jag fram emot att testa “på riktigt”. Räkna med en utförligare rapport inom kort. Det är en hel del annat på gång också, men det ämnar jag spara till ett senare tillfälle. Stay tuned…

Tags: