Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Hidden Agenda

Hidden Agenda


Title: Hidden Agenda
Directed by:
Marc S. Grenier
Written by:
Les Waldon
Year: 2001

Jag tänker inte försöka tala om vad filmen handlar om, mest därför att filmens fokus ligger på action och inte på handling. Det tidigare, alltså action, får vi mycket av under filmens en och en halv timme. Väldigt mycket faktiskt. Och rätt lite annat. Jag är ingen stor älskare av actionfilmer, speciellt inte om de inte innehåller något annat än Dolph Lundgren för att väcka intresset. Även om filmen säkert var välgjord, var det helt enkelt inte min typ av film och när den tog slut kändes det som om jag hade sett inledningen på en film och det enda som presenterades i denna var en handling och bakom den; ingenting. Karaktärer eller story hade inget djup och kändes inte spciellt levande. Jag själv kommer ha glömt bort Hidden Agenda ganska snart och jag kan inte se någon direkt anledning till att rekommendera den om ni inte redan har Dolph Lundgren-posters uppsatta på väggarna.

Tags: , ,