Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Sommarlov, aj

Sommarlov, aj

Från och med igår klockan nio har jag sommarlov. Det betyder att jag inte har något kvar på terminen, men det betyder inte att jag är ledig. Sedan två veckor sommarjobbar jag på Image Systems, det vill säga samma företag som jag jobbade på efter gymnasiet. Jag hoppas på att kunna jobba så länge som möjligt, men jag har blivit lovad månaden ut i alla fall.

Utöver att jobba har jag inte mycket planerat. Jag har flyttat lite saker till mina föräldrar, mest för att kunna undfly värmen och svalka mig i deras pool. Genom att överge min egen dator hoppas jag också kunna fokusera mer på skrivande och läsande. Jag vill också ut och vandra lite, så om någon känner sig sugen är det bara att hojta.

Nu har jag skrivit två stycken utan att förklara varför det står “aj” i rubriken. Saken är den att jag sträckte stora ryggmuskeln på vänstersida igår när jag gick upp för trappan. Ja, det är precis så oglamoröst som det låter, inte ett dugg ninja. Nu är jag halvt invalid och hoppas bara att det ska läka så snabbt som möjligt. En dålig start på sommaren, men i övrigt är allt bra så jag ska inte klaga.

Tags: ,

  1. Martin’s avatar

    Jag trodde Sniglar bara hade en muskel, så jag förstår att det gör ont. Stackars stackars. :(

    Reply