Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · RSS feed Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

RSS feed

Jag har hela tiden trott att det har varit omöjligt att få feeds från Snigel.nu, men tidigare idag petade Hellzon på mig och påpekade att så är det inte alls. Tvärtom är det så fånigt enkelt att jag undrar om inte något har ändrats någonstans, för jag har bestämt för mig att jag undersökt precis den här möjligheten förut utan att lyckas. Nåja, nu över till själva poängen. Gå hit för att få en RSS 2.0-feed för Snigel.nu:

http://www.snigel.nu/wp-rss2.php
eller http://iluvatar.mine.nu/~snigel/wp-rss2.php

I Firefox kan man då automatiskt välja att spara den som Live Bookmark, men jag är osäker på hur det fungerar i andra webbläsare. För er som inte känner till vad här är för något, kan man läsa mer om RSS på Wikipedia, men sammanfattningsvis blir det ett bokmärke från vilket läsaren kan se de titeln senaste inläggen på en sida utan att faktiskt behöva gå dit. Mycket smidigt!

Tags: ,