Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · 10 things I hate about you Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

10 things I hate about you

Gil Junger
Written by:
Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith
Year: 1999

Det här är en high school-film med inte alltför originellt tema. Söt tjej med bitchig storasyster och en far som bara låter henne gå ut om storasystern gör det. Två killar försöker med olika medel få någon att gå ut med storasystern, så att de kan få lillasystern. Med den informationen i handen, går det rätt enkelt att lista ut hur handlingen kommer utvecklas sig och hur den kommer att sluta. Och jag blev inte besviken! En efter en bockade jag av förväntade scener. Dömer man en sådan här film efter storyn är man hjärndöd, så därför går jag raskt vidare. Filmen är lättittad, idyllisk och bäst av allt: det goda segrar i slutet! För att ytterligare förgylla det hela, finns det en del färgsprakande karaktärer med som gör det hela så mycket bättre. Är du sugen på en sådan film? Go ahead, det är nog en av de bättre i genren jag har sett.

Tags:

  1. Yassilus’s avatar

    Det här är typ den bästa filmen som har gjorts, så den borde fått klart högre betyg. :)

    Reply