Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Arvikafestivalen nästa

Arvikafestivalen nästa

Nu bär det iväg till Arvika och jag är inte hemma igen förrän söndag, så ingen aktivitet här fram till dess. Jag är för tillfället hemma hos mamma och pappa efter att ha glömt en tröja jag gärna har med mig. Innan Daniel kommer och hämtar mig ska jag försöka hinna hem till mig, packa ned det sista och duscha, men det ska inte vara några problem. Ha det gott så länge!

Tags: ,