Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Magneter och mirakel almost finished – jag behöver din hjälp!

Magneter och mirakel almost finished – jag behöver din hjälp!

This post is about my soon-to-be-published role-playing game, Magneter och mirakel, and since I’m asking about proofreading, the post will be in Swedish. I will write more about the project later in English.

Jag behöver din hjälp!

Jag behöver hjälp med mitt skrivprojekt! Sedan sommaren 2004 har jag snickrat på ett rollspel kallat Magneter och mirakel. Nu är det äntligen dags att publicera spelet, men det är några saker som återstår att göra. En av dem som är mycket viktigt för slutresultatet är korrekturläsning. Det är tyvärr någonting jag inte kan göra själv och därför behöver jag din hjälp!

För att kunna hjälpa till behöver du lite koll på svenska, men i övrigt ingenting annat. Det är alltså inte fråga om att ge någon djupare feedback på innehållet så ingen kunskap om rollspel krävs över huvud taget. Istället handlar det här om utifall språket är korrekt, tydligt och bra. Jag ser också till att de som hjälper till som är mer insatta i rollspel får läsa de delar som kan vara lite knepigare; för er andra blir det förhoppningsvis ungefär som att läsa berättelser om märkliga och spännande personer, händelser och platser.

Jag hade tänkt mig att hålla deadlinen relativt kort, dels för att jag vill bli klar i tid och dels för att jag tror att korrekturläsningen kommer att gå relativt enkelt. Vissa delar har redan kollats flera gånger. Jag vill ha in korrekturen senast den 14:e februari. Hur mycket du vill hjälpa till är upp till dig då jag tyvärr inte kan erbjuda någon form av ersättning. Det är totalt sett ganska mycket text, så jag är tacksam för all hjälp jag kan få! Om du egentligen känner att du inte har tid, kanske kan du läsa i alla fall några sidor? Ju mer du kan hjälpa till desto gladare blir jag!. Tack!

Mer information om hur det hela går till praktiskt skickar jag ut så snart du sagt att du är intresserad av att hjälpa till och ungefär hur mycket du kan tänka dig att ta på dig. Kontakta mig kan du göra hur du vill.

Tack så mycket på förhand!

Tags: ,

 1. Thor Forsell’s avatar

  Hej!
  Jag är rollspelsnörd och lingvist. Jag korrläser gärna åt dig!

  /Thor

  Reply

  1. Olle Linge’s avatar

   Tack Thor! Du borde ha fått ett mail av mig.

   Reply

  2. Olle Linge’s avatar

   Tack till er som har hört av er! Det är dock inte för sent att hjälpa till än, så om du ser det här först nu och känner att du vill läsa lite, säg till!

   Reply