Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · And One – Movie Star

And One – Movie Star

Det här är en av de mer klockrena covers jag någonsin lyssnat på. And One har ett ganska speciellt sound och det enda de har gjort är att använda det för att göra Movie Star, det vill säga inte speciellt mycket jobb. Men vilket resultat! I vanliga fall brukar jag inte gilla covers på låtar där jag tycker originalet är bra, men det här ett stort undantag. Låten är helt enkelt alldeles för gullig för att inte tyckas om.

Tags: ,