Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Pictures of my new shell Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Pictures of my new shell

Since it is very late, I will be satisfied with stating that I am very happy with my new accommodation so far. The last of my things have been moved and though I have not yet arranged everything in the way I want, I am well under way. This is what the snail’s new shell looks like:


I thought it was impossible in Ryd, but I actually have rather a nice view…


…but unfortunately the effect is rather spoiled by ghastly daylight (the window is facing north east, so it is not direct sunshine as it might seem to be).


Bed, sofa. Nice plants.


I am not yet living in a library, but I am working on it.


This is where I am at the moment. Please do not notice the bundle of cables and the awkward loud speaker arrangement.

If you think that this brief exposure of my room is not satisfactory, I urge you to contact me and arrange to have a closer look for real. I will have the last things fixed tomorrow, so any time after that is at least possible in theory.

Tags: ,

 1. Ronny Hedin’s avatar

  Ser ju rätt fräscht ut. (I mitt sinne jämför jag förvisso med minnet av hur mitt korridorsrum såg ut efter att jag väl bott där i 7 år, inte tillståndet vid inflyttning.)

  (Mer spännande vore iofs kanske bilder av hur allrum och kök ser ut, det brukar vara rätt talande för hur en korridor yttrar sig…)

  Våning?

  Reply

 2. Olle Linge’s avatar

  Andra våningen, jag syns i på första bilden. :) Resten tycker jag ser bra ut. Förstås inte spick and span, men helt okej.

  Reply

 3. VildKatt’s avatar

  Ser ju riktigt snyggt ut! Älska alla böcker så tätt inpå! Fick mig att länkta efter ett eget riktigt vardagsrum fyllt med böcker och fåtöljer. *drömma*

  Verkar i övrigt vara sådär lagom emd plats över. Som för att låta en sova på golvet men ändå kunna röra sig runt denna någon. Ungefär…

  Reply

 4. Olle Linge’s avatar

  Ja, det går utan problem. Gillar man soffan kan man nog vara tre personer utan att det är jobbigt också. Jag menar, ligger man intill bokhyllan är man liksom inte ivägen för speciellt mycket. :) Jag är jättenöjd, även om jag inte hunnit få undan allting. Faktum är att jag håller på med det just nu och att det är dags att fortsätta med det.

  Reply

 5. Carin’s avatar

  Det är verligen jättefint… positivt överaskad av korridorsrum! Det har med bokhyllan att göra helt klart! :) FYI så ser våra kablar fortfarande ut sådär, tycker det är en del av charmen med att ha kablar: att riktigt showa off…. Min svengelska är hemsk, apologise :D

  Reply