Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Nyx 1.03 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Nyx 1.03

Det här är den fjärde officiella versionen av Nyx (länk till kategori och förklaring) och är omarbetad på många sätt jämfört med versionen innan, i första hand baserat på speltest:

• Systemet är mer slimmat än tidigare. Taktikvalet som tidigare fanns ansågs mest tillföra mer slump, vilket var onödigt krångligt och inte passade in i systemet i övrigt.
• Exemplen har skrivits om för att tydligare illustrerar hur reglerna kan användas. Som vanligt har korrekturändringar också gjorts.
• Stöd för hur man hanterar aspekter hos statister, föremål, scener och annat. Detta inkluderar hur man använder andras aspekter eller använder aspekter gemensamt i gruppen.
• Numera genererar alla slag någon form av skada, även de individuella slagen.
• Nu finns information om hur andra får använda Nyx.

Ladda hem Nyx 1.03 (PDF, 168K)

Tags: ,