Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Letar lägenhet i Stockholm till hösten Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Letar lägenhet i Stockholm till hösten

Vi (Olle och Zoe) letar efter en lägenhet i Stockholm till hösten. Vi vill hyra en tvåa eller liten trea inte alltför långt från Skanstull (rimligt pendlingsavstånd) för omkring 8000 kronor i månaden. Exakt inflyttningsdatum är flexibelt, allt från augusti och framåt fungerar för oss. Om du vet något som kan passa oss eller känner någon som kanske vet, hör gärna av dig till olle@linge.se eller dela det här inlägget! Vi är tacksamma för all hjälp!

Vilka är vi?

Olle Linge läser just nu en master i att undervisa kinesiska som andraspråk. Han har också en lärarexamen i engelska och kinesiska från Linköpings universitet och driver också ett företag inriktat mot språk och översättning, samt är engagerad i flera utbildningsprojekt online.

Xiaolu Du (Zoe) är sedan 2013 anställd som lärare i kinesiska på ISSR (International School of the Stockholm Region) i Skanstull. Hon har också en lärarexamen och har läst en master i pedagogik vid Linköpings universitet.

1526398_733302706693505_1174627382_nVi är båda lugna och sympatiska personer, röker inte och har inga husdjur; hör av dig om du vill veta mer. Lättaste sättet att göra det är att skicka e-post till: olle@linge.se eller genom att svara på det här inlägget!

Tack för hjälpen,

Olle och Zoe

Tags: