Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Clas Ohlson MP3/WMA player Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Clas Ohlson MP3/WMA playerProduct: Clas Ohlson MP3/WMA player

Perhaps it is revealing that this mp3 player has no name, or at least none that is readily available on the retailers website. I bought it because my old Creative broke down after more than a years arduous use. Since I am addicted to listening to audio books, I need an mp3 player at all times. The mp3 player that is the subject of this review was bought locally for a very low price as a temporary solution.

To summarise, the player is functional. However, there are many flaws. The navigation system is horrible (the designers must have been drunk), sound could have been better and the player is fairly bulky. As for the earphones, no surprises. They suck. Also, they come with some sort of arrangement of strings that is supposed to go around your neck. Why? This is no good for listening since it puts strange tensions in the cords, which make the earphones slip out all the time. It could be to provide the buyer with a good noose, should the player prove too bad to live with. This mp3 player works, but expect nothing more.

Tags: , ,

 1. Martin’s avatar

  Köp en Nano/Muvo för 299 på Siba istället. :)

  Reply

 2. Olle Linge’s avatar

  Jag ska faktiskt kolla det. Jag gillar verkligen den serien. Nano har ju internt batteri, så den vill jag inte ha. Men om Siba har kvar Muvo kan jag tänka mig att köpa ett par stycken, nästan. :) Tack för tipset.

  Reply

 3. Olle Linge’s avatar

  Ok, jag har kikat nu. På deras sida har de 2 GB-versionen för 500 pix, men det kanske är annorlunda i butik. Det är nog värt att kika i alla fall.

  Reply

 4. Martin’s avatar

  En kompis köpte 1GB-varianten för några månader sedan. Det kanske var någon utförsäljning. Det kan vara så att andra butiker har den också, för jag ser den ganska billigt lite då och då (till skillnad från tusenlappen jag betalade för min).

  Vad menar du med internt batteri, förresten? Jag har ju en Nano och det är vanligt AAA-batteri. Hur motiverar du att du inte vill ha det?

  Reply

 5. Olle Linge’s avatar

  Det är mest jag som är efterbliven, faktiskt. Skillnaden är ju att Nano måste ha sladd, och det kan jag leva med. Jag har köpt två Muvo, den första för tusen spänn för evigheter sedan och den andra för sjuhundra för två år sedan eller så. Jag gillade verkligen spelaren. Visst, den är inte perfekt, men det verkar inte någon annan vara heller. :)

  Reply